To use our apps and configurations, please sign up for an ExpressVPN account first.

Onko sinulla kysyttävää? Täältä löydät vastauksia!

Tarvitsetko live chat -tukea? Voit myös ottaa yhteyttää ExpressVPN-tukitiimiin, jos sinulla on lisäkysymyksiä.

Siirry kysymykseen

VPN-PERUSASIAT
Mikä on VPN?
Mitä voin tehdä VPN:n avulla?
Mitä palveluita voin käyttää VPN:N avulla?
Hidastaako VPN internet-yhteyttäni?

EXPRESSVPN-TILAUKSET
Kuinka paljon ExpressVPN maksaa?
Onko ExpressVPN ilmainen?
Miten 30 päivän rahat takaisin -takuu toimii?
Mitä tilaukseeni kuuluu?
Miten maksan tilaukseni?
Miten peruutan tilaukseni?
Tarjoaako ExpressVPN elinikäistä tilausta?
Miksi ExpressVPN on kalliimpi kuin muut VPN:t?

TIETOJA EXPRESSVPN:STÄ
Kuinka monta laitetta on mahdollista yhdistää ExpressVPN:ään samaan aikaan?
Mitä laitteita ja järjestelmiä tuette?
Tarjoatteko staattisia vai dynaamisia IP-osoitteita?
Kuinka monta IP:tä teillä on?
Tallennatteko lokeja tiedoistani?
Onko ExpressVPN turvallinen?
Onko teillä suositteluohjelmaa?
Miksi minun pitäisi valita ExpressVPN toisten VPN-palveluntarjoajien sijaan?
Mitkä ovat ExpressVPN:n palveluehdot?

EXPRESSVPN KÄYTTÄMINEN
Miten kirjaudun ExpressVPN-tililleni?
Miten asennan ExpressVPN:n?
Miksi pöytäkoneeni ExpressVPN-sovellus ei päivity automaattisesti?
Miksei ExpressVPN-sovellus huomauta, että uusi versio on saatavilla?
Mikä on sijainninvalitsin?
Mikä on Nopeustesti/Ping-testi?
Rajoittaako ExpressVPN yhteyttäni?

LIVE CHAT & TEKNINEN TUKI
Minulla on vielä kysymyksiä. Miten voin ottaa yhteyttä live chat -tukeen?

Mikä on VPN?

VPN eli Virtual Private Network on suojattu tunneli kahden tai useamman laitteen välillä.

VPN:ään yhdistämällä luot salatun yhteyden internettiin. Näin ylläpidät yksityisyyttäsi, pysyt turvassa ja pääset käyttämään haluamaasi verkkosisältöä – missä ikinä oletkin.

Lue lisää siitä, mistä VPN:ssä on kyse.

Hanki ExpressVPN nyt

Takaisin ylös

Mitä voin tehdä VPN:n avulla?

VPN on monikäyttöinen digitaalinen selviytymisväline. VPN:n avulla voit:

Lue lisää siitä, mitä VPN:n avulla voi tehdä.

Hanki ExpressVPN nyt

Takaisin ylös

Mihin palveluihin saan pääsyn VPN:n avulla?

VPN:n avulla saat turvallisesti ja suojatusti pääsyn moniin internetin suoratoistopalveluihin, sosiaalisen median sivustoille ja uutissivustoille.

Katso tästä lista palveluista, joihin saat pääsyn ExpressVPN:n avulla.

Takaisin ylös

Hidastaako VPN internet-yhteyttäni?

Se on mahdollista minkä tahansa VPN:n kohdalla, mutta ero on usein huomaamaton. Mikäli internet-palveluntarjoajasi rajoittaa tietynlaista liikennettä, VPN:n käyttäminen voi itse asiassa lisätä nopeutta. ExpressVPN:llä on huippunopea verkosto, joka käyttää parhaiden, Tier-1-tason palveluntarjoajien kaistanleveyttä.

Lue lisää siitä, miten VPN voi estää kaistanleveyden rajoittamisen internet-palveluntarjoajan toimesta.

Takaisin ylös

Mitä ExpressVPN maksaa?

ExpressVPN tarjoaa kolme perustason tilauspakettia. Tilaukset maksavat $12,95 per kuukausi per yhden kuukauden tilaus, $9,99 per kuukausi per kuuden kuukauden tilaus, ja $8,32 per kuukausi per 12 kuukauden tilaus.

Tilauspaketti Hinta/kuukausi
Yksi kuukausi $12,95
Kuusi kuukautta $9,99
12 kuukautta $8,32

Jokaiseen tilaukseen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla palvelua riskeittä. Voit tutustua maksutapoihin ja tilata ExpressVPN:n täältä.

Onko sinulla lisää kysymyksiä ExpressVPN-tilauksista? Ota yhteyttä he ExpressVPN-tukitiimiin.

Hanki ExpressVPN nyt

Takaisin ylös

Onko ExpressVPN ilmainen?

Ei. ExpressVPN on premium-tason VPN-palvelu, joskin ilmainen kokeilujakso on saatavilla joillekin mobiililaitteille.

Lisäksi kaikkiin tilauksiin kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu, mikä tarkoittaa sitä, että voit kokeilla palveluamme kuukauden ajan ilman minkäänlaista riskiä siinä tapauksessa, että muutat mielesi.

Hanki ExpressVPN nyt

Takaisin ylös

Miten 30 päivän rahat takaisin -takuu toimii?

ExpressVPN luottaa siihen, että tulet pitämään maailman luotettavimmasta huippunopeasta VPN:stä. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen kokemukseesi, voit 30 päivän ajan saada rahasi takaisin mistä tahansa ExpressVPN-tilauksesta, jonka olet valinnut. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin.

Lue täältä lisää 30 päivän rahat takaisin -takuusta.

Hanki ExpressVPN nyt

Takaisin ylös

Mitä tilaukseeni kuuluu?

Jokaiseen tilaukseen sisältyy pääsy kaikkiin ExpressVPN-sovelluksiin ja palvelinsijainteihin. Voit ladata ExpressVPN-sovelluksia niin monille laitteille kuin haluat, tai käyttää ohjeita manuaaliseen asennukseen.

Lue lisää ominaisuuksista, jotka kuuluvat jokaiseen ExpressVPN-tilaukseen.

Katso täältä ohjeet ExpressVPN-sovellusten asentamiseen ja manuaaliseen asentamiseen.

Hanki ExpressVPN nyt

Takaisin ylös

Miten maksan tilaukseni?

ExpressVPN hyväksyy seuraavat maksutavat:

Luottokortti: Visa, Mastercard, American Express, Discover, JCB, Visa Electron, Diners Club International

PayPal

BitPay (Bitcoin)

Muut maksutavat: Alipay, UnionPay, iDEAL, Klarna, WebMoney, Giropay, Yandex Money, Interac Online, Mint, OneCard, Carte Bleue, Maestro, FanaPay ja monia muita.

Hanki ExpressVPN nyt

Takaisin ylös

Miten peruutan tilaukseni?

Katso täältä ohjeet tilauksen peruuttamiseen.

Takaisin ylös

Tarjoaako ExpressVPN elinikäisiä tilauksia?

Ei. Turvallisen, nopean ja luotettavan VPN-palvelun tarjoaminen vaatii jatkuvia ylläpitokuluja.

Elinikäiset tilaukset tarkoittavat sitä, että palveluntarjoajien täytyy varautua jatkuvien tulojen puutteeseen. Tässä tilanteessa palveluntarjoajat yleensä selviävät käyttämällä halvempia ja vähemmän turvallisia infrastruktuureja, myymällä käyttäjälokeja ja IP-osoitteita lisätulojen saamiseksi tai rajoittamalla teknisiä hankintoja ja asiakastukea kulujen vähentämiseksi.

ExpressVPN on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttä verkossasi ja investoi jatkuvasti siihen, että saat ykkösluokan palvelua. Lue koko blogipostaus, jos haluat tietää lisää siitä, miksi ExpressVPN:ltä ei voi tehdä elinikäisiä tilauksia.

Hanki ExpressVPN nyt

Takaisin ylös

Miksi ExpressVPN on kalliimpi kuin muut VPN:t?

On kallista pyörittää turvallista ja ultranopeaa verkostoa siinä mittakaavassa, missä ExpressVPN sitä tekee. Toisin kuin edulliset VPN-palveluntarjoajat, ExpressVPN investoi parempaan ja luotettavampaan alustaan, jotta saat turvallisen huippuluokan kokemuksen. ExpressVPN on silti edullinen ja tarjoaa 35 % alennuksen asiakkaille, jotka tilaavat yhden vuoden paketin.

Voit myös hyödyntää ExpressVPN:n suositteluohjelmaa ja tienata 30 ilmaista päivää kohti jokaista ystävää, joka suosituksestasi tekee tilauksen.

Lue lisää premium-tason, maksullisen VPN:n hyödyistä.

Hanki ExpressVPN nyt

Takaisin ylös

Kuinka monta laitetta on mahdollista yhdistää ExpressVPN:ään samaan aikaan?

Yhtä tilausta voi käyttää samaan aikaan viidellä laitteella, tyypistä riippumatta (mukaan lukien virtuaalikoneet) Voit asentaa ExpressVPN:n kuinka monelle laitteelle tahansa, mutta vain viisi laitetta voi olla yhdistettynä samaan aikaan.

Jos haluat käyttää tilaustasi useammalla kuin viidellä laitteella samanaikaisesti, voit:

Voit yhdistää korkeintaan viisi laitetta VPN:ään samaan aikaan.

Hanki ExpressVPN nyt

Takaisin ylös

Mitä laitteita ja järjestelmiä ExpressVPN tukee?

ExpressVPN:llä on sovelluksia seuraaville laitteille ja järjestelmille: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, reitittimet ja Kindle, sekä manuaalisesti asennettavia versioita seuraaville laitteille ja järjestelmille: Linux, Chromebook, langattomat reitittimet (Sabai, DD-WRT, Asus tai Tomato), ja mediatoistimille sekä pelikonsoleille (Apple TV, PlayStation 3, PlayStation 4 ja Xbox One).

Lue lisää ExpressVPN:n käyttämisestä laitteellasi.

Hanki ExpressVPN nyt

Takaisin ylös

Tarjoatteko staattisia vai dynaamisia IP-osoitteita?

ExpressVPN ei tarjoa kiinteitä eli staattisia IP-osoitteita. Tämä johtuu siitä, että ExpressVPN:n IP-osoitteita kierrätetään säännöllisesti. Kun yhdistät ExpressVPN-palvelimeen, sinulle annetaan paras mahdollinen saatavilla oleva IP-osoite. Se voi olla IP-osoite, johon olet yhdistänyt aiemmin, tai saatat saada toisen IP:n. ExpressVPN kierrättää IP-osoitteita, joita kaikki asiakkaat käyttävät. Näin lisäämme käyttäjien anonymiteettiä ja huolehdimme yksityisyydestäsi.

Hanki ExpressVPN nyt

Takaisin ylös

Kuinka monta IP-osoitetta teillä on?

ExpressVPN:llä on tuhansia palvelimia kymmenissä eri paikoissa ympäri maailmaa. Yhdessä sijainnissa voi olla satoja palvelimia, joista jokainen sisältää tuhansia IP-osoitteita. Palvelimien saatavuus vaihtelee sen mukaan, mikä yhdistämisprotokolla on valittu (UDP, TCP, L2TP/IPSec tai PPTP). ExpressVPN ei kerro käytössä olevien IP-osoitteiden tarkkaa lukua, sillä se saatta vaihdella kysynnän ja muiden tekijöiden mukaan.

Jos haluat nähdä ajankohtaisen listan kaikista sijainneistamme, katso se täältä.

Huomaa: PPTP ja L2TP-IPsec tarjoavat vähäisiä turvallisuushyötyjä, joten niitä tulisi käyttää ainostaan anonyymiyden saavuttamiseen tai sijainnin vaihtoon.

Hanki ExpressVPN nyt

Takaisin ylös

Keräättekö lokitietoja?

ExpressVPN on yksityisyyteen keskittynyt yritys, joka ei säilytä käyttäjien toiminta- tai yhteyslokeja. ExpressVPN kerää minimimäärän tietoa liittyen palveluidemme käyttöön, jotta voimme havaita ja ratkaista teknisiä ongelmia. Sinua ei voi kuitenkaan yhdistää mihinkään tiettyyn toimintaan näiden tietojen perusteella.

Lisätietoja saadaksesi voit lukea ExpressVPN:n tiukasta politiikasta säilyttämättä toiminta- tai yhteyslokeja sekä Yksityisyyskäytännön ja Palvelun käyttöehdot.

Takaisin ylös

Onko ExpressVPN turvallinen?

Kyllä! ExpressVPN toimii monella tavalla taatakseen sen, että VPN-yhteytesi on turvallinen ja suojattu:

• IP-ositteiden salaaminen käyttämällä useita palvelinsijainteja ympäri maailmaa
  • Alan standarditason 256-bittinen AES-salaus
  • Network Lock (kill switch) korkean vuotosuojauksen takaamiseksi
  • Ei toiminta- tai yhteyslokeja
  • Yksityinen, anonyymi DNS joka palvelimella
  • Perfect forward secrecy (PFS-salaustuki) -ominaisuus yksityisyyden säilyttämiseksi tulevaisuutta ennakoiden

Näiden perusominaisuuksien lisäksi ExpressVPN:llä on oma turvallisuusinsinöörien tiimi, joka työskentelee jatkuvasti päivittääkseen verkostoamme ja sovelluksiamme uusia turvallisuusuhkia vastaan.

Hanki ExpressVPN nyt

Takaisin ylös

Onko teillä suositteluohjelma?

Kyllä! ExpressVPN tarjoaa 30 päivää ilmaista palvelua jokaista onnistunutta suositusta vastaan. Rajoituksia ei ole – voit tehdä niin monia suosituksia kuin haluat. Eli kirjaudu ja ryhdy suosittelemaan. 🙂

Lue lisää ExpressVPN:n suositteluohjelmasta.

Takaisin ylös

Miksi minun pitäisi valita ExpressVPN muiden VPN-palveluntarjoajien sijaan?

ExpressVPN:llä on huippuluokan VPN-verkosto, joka on optimoitu huippunopeaksi ja luotettavaksi. Nauti rajoittamattomasta kaistanleveydestä ja valikoimasta palvelimia kymmenissä eri maissa ympäri maailmaa. ExpressVPN on luonut alan parhaan verkoston ja VPN-sovellukset. Etkö ole vieläkään vakuuttunut? Kaikkiin ExpressVPN-tilauspaketteihin kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla parasta tarjolla olevaa VPN-palvelua ilman minkäänlaista riskiä.

Hanki ExpressVPN nyt

Takaisin ylös

Mitkä ovat ExpressVPN:n Palvelun käyttöehdot?

Kun haluat lukea lisää ExpressVPN:stä yrityksenä, lue ExpressVPN:n Palvelun käyttöehdot täältä.

Takaisin ylös

Miten kirjaudun ExpressVPN-tililleni?

Voit kirjautua ExpressVPN-tilillesi täällä käyttäen käyttäjätunnusta ja salasanaa, joita käytit ExpressVPN:n käyttäjäksi rekisteröityessäsi.

Jos sinulla ei ole ExpressVPN-tiliä, voit tehdä tilauksen klikkaamalla alta:

Hanki ExpressVPN nyt

Takaisin ylös

Miten asennan ExpressVPN:n?

1. Tee ExpressVPN-tilaus
  2. Mene osoitteeseen ExpressVPN.com ja valitse Oma tili sivun ylälaidasta
  3. Kirjaudu sisään käyttäen käyttäjätunnustasi ja salasanaasi
  4. Mene ohjauspaneeliin ja valitse Asenna ExpressVPN
  5. Klikkaa LATAA laitteellesi sopivan version kohdalla
  6. Seuraa ExpressVPN:n asennusohjeita laitteellasi ja nauti internetistä lisäyksityisyyden ja -turvallisuuden kera!

Tarvitsetko apua? Ole hyvä ja ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin.

Hanki ExpressVPN nyt

Takaisin ylös

Miksi ExpressVPN-tietokonesovellukseni ei päivity automaattisesti?

Toisin kuin mobiiliversiot, ExpressVPN-tietokonesovellukset eivät päivity automaattisesti.

Voit päivittää sovelluksen yksinkertaisesti lataamalla ja asentamalla ExpressVPN-sovelluksen uusimman version Windowsille, Macille tai Linuxille.

Takaisin ylös

Miksi ExpressVPN-sovellus ei huomauta, että uusi versio on saatavilla?

ExpressVPN huomauttaa asiakkaita uusista versioista asteittain, jotta siirtymäprosessi tapahtuu sujuvasti. Mene osoitteeseen www.expressvpn.com/latest ladataksesi minkä tahansa ExpressVPN-sovelluksen viimeisimmän version.

Takaisin ylös

Mikä on sijainninvalitsin?

Sijainninvalitsimen avulla voit valita, mihin VPN-palvelinsijaintiin yhdistät.

Sijainninvalitsimessa voit nähdä palvelinsijainnit, joihin olet viimeisimpänä yhdistänyt, palvelinsijainnit jotka olet merkinnyt suosikeiksi, ja kaikki käytettävissä olevat palvelinsijainnit. Lisäksi ExpressVPN suosittelee parhaita palvelinsijainteja sen perusteella, missä olet.

Katso ohjeet sijainnin valitsemiseen:

Jos haluat lisää tietoa palvelinsijainnin valitsemista, lue tämä opas tai ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin apua saadaksesi.

Takaisin ylös

Mikä on nopeustesti/ping-testi?

Express VPN-nopeustestin avulla näet, miten nopeasti VPN-palvelinyhteytesi toimivat. Optimaalinen palvelinsijainti olisi se, joka tarjoaa:

• korkeimman nopeusindeksin
  • pienimmän viiveen
  • korkeimman latausnopeuden

Androidin ping-testin tarkoitus on sama. Kun välimatka sinun ja kaikkien ExpressVPN-palvelinsijaintien välillä arvioidaan, saat tiedon ajasta, joka datan liikkumiseen laitteesi ja palvelinsijainnin välillä menee. Mitä matalampi numero, sen parempi.

Jos haluat tehdä nopeus- tai ping-testin, sinun täytyy katkaista VPN-yhteys.

Katso ohjeet, miten teet:

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin.

Takaisin ylös

Rajoittaako ExpressVPN yhteyttäni?

Ei. Kun käytät ExpressVPN:ää, ei kuukausittaista datakattoa ole, ja pääset myös internet-palveluntarjoajan rajoituksista.

Lue, miten VPN estää kaistanleveyden rajoittamisen ja voit ladata ilman rajoituksia.

Takaisin ylös

Minulla on vielä kysymyksiä. Miten otan yhteyttä live chat -tukeen?

Jos sinulla on muita kysymyksiä tai olet huomannut muita ongelmia, ole hyvä ja ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin.

Voit myös ottaa tukitiimiin yhteyttä lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla:

expressvpn-tuen sähköposti

Takaisin ylös