Use ExpressVPN on your devices.
Tarvitsetko VPN:n tai DNS:n laitteellesi?
Hanki ExpressVPN nyt
Use ExpressVPN on your devices.
Yksi ExpressVPN-tili. Kaikki laitteet.
Hanki sovelluksia ilmaiseksi

Tässä oppaassa kerrotaan, mitkä eri laitteiden versiot ovat yhteensopivia ExpressVPN-sovelluksen uusimpien versioiden kanssa. Sovelluksemme uusimmissa versioissa on parannettuja turvallisuus- ja yksityisyystoimintoja, mutta ne eivät välttämättä ole yhteensopivia vanhempien laitteiden versioiden kanssa.

Siirry osioon…

Windows
Mac
Android
iOS
Linux
Reitittimet

Windows

ExpressVPN:n Windows-sovellus vaatii toimiakseen Windows 7 tai uudemman. Ota selvää, mitä Windowsin versiota käytät.

Jos käytät Windows 7 tai uudempaa, ota käyttöön ExpressVPN:n Windows-sovellus.

Jos käytät Windows Vistaa tai vanhempaa:

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Mac

ExpressVPN:n Mac-sovellus vaatii toimiakseen macOS 10.13 tai uudemman. Ota selvää, mitä Macin versiota käytät.

Mac-käyttöjärjestelmäTuettu ExpressVPN:n versio
macOS 10.13 tai uudempiKäytä ExpressVPN:n Mac-sovellusta.
Mac OS X 10.11 tai macOS 10.12Sovellus on tuettu rajallisesti näissä versioissa. Päivitä macOS 10.13 -versioon tai uudempaan käyttääksesi sovelluksen täyttä versiota. Lue lisää rajallisesti tuetusta sovelluksesta versioille Mac OS X 10.11 ja macOS 10.12.
Mac OS X 10.10 tai vanhempiExpressVPN:n Mac-sovellus ei tue näitä versioita. Päivitä macOS 10.13 -versioon tai uudempaan. Jos päivittäminen ei ole mahdollista, käytä OpenVPN:n manuaalista määritystä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Android

ExpressVPN:n Android-sovellus vaatii toimiakseen Android 5 tai uudemman. Ota selvää, mitä Androidin versiota käytät.

Jos käytät Android 5 tai uudempaa, käytä ExpressVPN:n Android-sovellusta.

Jos käytät Android 4.4 tai vanhempaa:

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

iOS

ExpressVPN:n iOS-sovellus vaatii toimiakseen iOS 15:n tai uudemman. Ota selvää, mitä iOS:n versiota käytät.

ExpressVPN:n iOS-sovellus on yhteensopiva myös iOS 12–14 -versioiden kanssa, mutta niitä tuetaan vain rajallisesti. Päivitä iOS-versiosi uudempaan ladataksesi sovelluksemme uusimman version ja käyttääksesi kaikkia uusimpia toimintoja ja turvallisuusominaisuuksia.

Jos sinulla on yhteensopiva iOS:n versio, käytä ExpressVPN:n iOS-sovellusta.

Jos käytät iOS 11 tai vanhempaa, päivitä iOS uudempaan ja lataa sovelluksemme uusin versio.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Linux

ExpressVPN:n Linux-sovellus on yhteensopiva näiden Linux-versioiden kanssa:

• Ubuntu: 20.04 ja uudemmat
  • Debian: 10 ja uudemmat
  • Fedora: 37 ja uudemmat
  • Arch: viimeisin rolling release -versio
  • Raspberry Pi (armhf): Pi OS 10 ja uudemmat
  • Mint: Linux Mint 20 ja uudemmat

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Reitittimet

ExpressVPN:n sovellus reitittimille on yhteensopiva näiden reititinmallien kanssa:

Asus

• RT-AC68U (v3 asti)
  • RT-AC87U
  • RT-AC56R
  • RT-AC56S
  • RT-AC56U

ExpressVPN

• ExpressVPN Aircove AX1800

Linksys

• Linksys EA6200
  • Linksys WRT1200AC
  • Linksys WRT1900AC 13J1
  • Linksys WRT1900AC 13J2
  • Linksys WRT1900ACS
  • Linksys WRT1900ACS V2
  • Linksys WRT3200ACM
  • Linksys WRT32X

Netgear

• Netgear R6300v2
  • Netgear R6700v3
  • Netgear R6400v2
  • Netgear Nighthawk R7000
  • Netgear Nighthawk R7000P

Jos reitittimesi ei ole yhteensopiva ExpressVPN:n kanssa, katso lista reitittimistä, joihin voi määrittää ExpressVPN:n manuaalisesti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun