Den här guiden visar hur du installerar ExpressVPN:s app på din Amazon Fire TV Stick och Fire TV.

ExpressVPN:s app är kompatibel med:

• Fire TV: alla versioner
  • Fire Stick: 2:a generationen och senare

Du kan ladda ner ExpressVPN:s app via Amazon App Store. Om du inte hittar appen där eller inte kommer åt Amazon App Store kan du sidoladda appen.

Viktigt: ExpressVPN: app är inte kompatibel med 1:a generationens Fire TV Sticks.
Viktigt: Om du vill streama innehåll från ett specifikt land på din Amazon-enhet, se till att din serverposition och ditt Amazon-konto (gäller endast Amazon Prime) är inställda på samma land. Landsinställningar för ditt Amazon-konto hittar du under Mitt konto > Mitt innehåll och enheter > Inställningar > Land/region.

Inte kund än?
Läs mer om VPN för Amazon Fire TV och Fire Stick.

Gå till …

Ladda ner ExpressVPN:s app för Android
Installera ExpressVPN:s app
Anslut till en serverposition
Frånkoppla en serverposition
Välj en annan position
Så avinstallerar du ExpressVPN från din Fire-enhet
Casta eller skärmspegla från dina enheter till Amazon Fire

Ladda ner ExpressVPN:s app

Viktigt: Ifall du inte kommer åt Amazon Appstore kan du sidoladda ExpressVPN:s app till din Fire-enhet.

Gå till "Search" icon. på din Fire-enhet. Sök efter ExpressVPN.

Fyll i "ExpressVPN."

Välj ExpressVPN.

Välj "ExpressVPN."

Viktigt: Ifall du inte kommer åt Amazon Appstore kan du sidoladda ExpressVPN:s app till din Fire-enhet.

Klicka på Download.

Välj “Download.”

Välj Open.

Gå vidare till att aktivera ExpressVPN:s app.

Så sidoladdar du ExpressVPN:s app-APK

Viktigt: Följ endast stegen nedan för att sidoladda ExpressVPN:s app-APK ifall ExpressVPN:s app inte går att ladda ner direkt till din Fire-enhet.

Observera: ExpressVPN samarbetar inte med några tredjepartsappar.

På din Fire-enhet, gå till Settings > My Fire TV > Developer Options.

Viktigt: Developer Options är kanske inte tillgängligt på din Fire TV-enhet som standard. Så här aktiverar du Developer Options:

1. Gå till My Fire TV > About.
  2. Välj det första alternativet på listan. Det ska vara namnet på din Fire TV-enhet.
  3. Tryck på Select på din Fire TV-kontroll sju gånger.

Du ska få ett meddelande som lyder You’re already a developer. Nu kan du komma åt Developer Options från My Fire TV.

Aktivera alternativet Apps from Unknown Sources.

Aktivera alternativet "Apps from Unknown Sources”.

I huvudmenyn går du till "Search" icon.. Skriv in Downloader.

Välj Download.

Välj "Download' för att komma till Downloader-appen.

Välj Allow för att ge Downloader åtkomst till dina foton, media och filer.

Välj "Allow" för att ge Downloader åtkomst till foton, media och filer.

Välj OK för att fortsätta.

Fyll i webbadressen till installationsprogrammet för ExpressVPN:s APK, som är expressvpn.com/latest/android. Välj Go.

Välj Install för att slutföra installationen.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Installera ExpressVPN:s app

Välj Logga in.

Välj "Logga in".

Det finns tre olika sätt att logga in.

Logga in med QR-kod

1. Skanna QR-koden med din smartphone för att logga in.
  2. Fyll i e-post och lösenord för ditt ExpressVPN-konto. Tryck på Logga in.
  3. Tryck på Bekräfta.
Viktigt: Ifall alternativet att skanna QR-koden inte dyker upp går du till Settings icon.> Applikationer > Hantera installerade applikationer > ExpressVPN > Rensa data > OK. När du har rensat den lagrade datan startar du om ExpressVPN:s app. Nu ska det gå att se QR-koden.
Logga in med kod

1. Använd en annan enhet än din TV och besök auth.expressvpn.com/activate
  2. Fyll i koden på 8 tecken som visas på din TV.
  3. Välj Fortsätt.
  4. Bekräfta koden.
  5. Fyll i e-post och lösenord för ditt ExpressVPN-konto. Välj Logga in.

Logga in med fjärrkontroll

1. Välj Logga in med fjärrkontroll.
  2. Fyll i e-post och lösenord till ditt ExpressVPN-konto. Välj Logga in.

Välj "Logga in".

Välj OK.

Välj "OK" för att installera ditt VPN.

När du ombeds godkänna ExpressVPN:s anslutningförfrågan väljer du OK.

Välj “OK.”

Appen kommer fråga dig ifall du vill dela anonym information för att hjälpa ExpressVPN bli snabbare och mer pålitligt. Välj din preferens för att fortsätta.

Välj om du vill hjälpa till att förbättra ExpressVPN.