I den här guiden får du reda på hur du installerar Chrome-tillägget för ExpressVPN Keys (ExpressVPN:s lösenordshanterare). ExpressVPN Keys Chrome-tillägg finns att ladda ner i Chrome Web Store. Det är helt kompatibelt med Chrome såväl som med Opera, Edge, Vivaldi och Brave.

För att använda tillägget behöver du ha ExpressVPN:s app installerad på din Windows-, Mac- eller Linux-enhet samt ett ExpressVPN-konto.

Gå direkt till…

Installera ExpressVPN Keys Chrome-tillägg
Installera ExpressVPN Keys på en annan enhet
Så använder du ExpressVPN Keys
Rapportera en bugg

Installera ExpressVPN Keys Chrome-tillägg

1. Ladda ner ExpressVPN Keys webbläsartillägg

1. Öppna Chrome, Opera, Edge, Vivaldi eller Brave och besök nedladdningssidan för ExpressVPN Keys webbläsartillägg (om du använder Microsoft Edge kan du se meddelandet Tillåt tillägg från andra butiker högst upp. Klicka på det och sedan på Tillåt).
  2. Klicka på Lägg till i [webbläsare] > Lägg till tillägget.

2. Installera ExpressVPN Keys webbläsartillägg

1. Klicka på ExpressVPN Keys webbläsartillägg.
  2. Du kan bli ombedd att installera och aktivera den senaste versionen av ExpressVPN på din Windows-, Mac- eller Linux-enhet. Följ instruktionerna.

Om du inte har ett ExpressVPN Keys-konto följer du instruktionerna i nästa avsnitt.

3. Skapa ett ExpressVPN Keys-konto

1. Skapa ett primärt lösenord. Lär dig hur du skapar ett starkt lösenord.
  2. Spara återställningskoden på ett säkert ställe. Du kommer behöva den för att komma åt lösenordshanteraren ifall du förlorar ditt primära lösenord.
  3. Fyll i den sexsiffriga verifieringskoden som skickas till din e-post, ifall du uppmanas till det.
    När du loggar in på appar eller hemsidor kommer lösenordshanteraren uppmana dig att spara dina inloggningsuppgifter.