Vill du säkerställa att din VPN-app fungerar som den ska? Behöver du bevis på att du är skyddad? Den här guiden visar dig hur du kontrollerar att du har anslutit till VPN.

Gå till …

1. Använd IP-adresskollen
  2. Kör DNS-läckagetest

1. Använd IP-adresskollen

Du kan använda ExpressVPN:s IP-adresskollen för att kontrollera din IP-adress. Om du är ansluten på rätt sätt kommer IP-adressen du ser att korrelera till den position du är ansluten till via VPN. Du kommer även se ett meddelande som bekräftar att ”din IP-adress är skyddad”.

Du kan använda ExpressVPN:s IP-adresskollen för att bekräfta att du är ansluten på rätt sätt till VPN.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

2. Kör ett DNS-läckagetest

Kör ett DNS-läckagetest för att se om du är ansluten till VPN. Är du ansluten kommer du att se meddelandet ”Inga DNS-läckage hittades. Du använder ExpressVPN:s säkra DNS-servrar.”

Om ett DNS-läckage upptäcks trots att VPN är anslutet kontaktar du ExpressVPN:s supportteam.

Du kan köra ett DNS-läckagetest för att bekräfta att du är ansluten på rätt sätt till VPN.