Du må registrere deg for en ExpressVPN-konto for å bruke appene og konfigurasjonene våre.

Denne veiledningen viser deg hvordan du setter opp MediaStreamer på din Samsung smart-TV. MediaStreamer kan forbedre strømmeopplevelsen din på nettet, men gir ikke krypteringsfordelene til et VPN.

MediaStreamer er en DNS-tjeneste som er bygd for å forsterke strømmeopplevelsen din. Hvis enheten din ikke har innebygd støtte for VPN, er MediaStreamer et flott alternativ til strømming.

For å kunne bruke MediaStreamer uten problem må du registrere IP-adressen på ExpressVPNs nettsted. Dette lar ExpressVPN gjenkjenne IP-adressen din og gi enheten din tilgang til MediaStreamer. Alternativt kan du finne DDNS-vertsnavnet ditt og registrere vertsnavnet på ExpressVPNs nettsted.

Merk: MediaStreamer er ikke et VPN og tilbyr ikke personverns- og sikkerhetsfordelene til et VPN. Du kan ikke bytte lokasjoner med MediaStreamer.

Hvis du har:

• en Android-enhet eller
  • en iOS-enhet og en Samsung TV som er kompatibelt med AirPlay 2,

kan du speile innhold til din Samsung TV uten å bruke MediaStreamer.

Merk: Stegene i denne veiledningen ble testet på en Samsung 5500 Series smart-TV. Stegene for å endre DNS bør være lik på de fleste Samsung smart-TV-er.

Ansvarsfraskrivelse: Samsung smart-TV-er er regionlåst til kjøpsstedet. Selv når du bruker MediaStreamer, vil noen apper være regionlåste. For å løse dette problemet må du endre regionen til smart-TV-en din, som ikke inngår i denne artikkelen.

Hopp til …

1. Registrer IP-adressen din på ExpressVPNs nettsted
2. Finn IP-adressen din for MediaStreamer
3. Få tilgang til nettverksstatusen
4. Få tilgang til IP-innstillingene
5. Konfigurer DNS-serverne på din Samsung smart-TV
6. Sjekk om tilkoblingen din er vellykket
Gjenopprett DNS-innstillingene
Cast eller speil fra enheten din til Samsung TV

1. Registrer IP-adressen din på ExpressVPNs nettsted

Gå til ExpressVPNs side for DNS-innstillinger. Hvis du blir bedt om det, skriv inn brukernavnet og passordet ditt for ExpressVPN og klikk på Logg inn.

Skriv inn brukernavnet og passordet ditt, og klikk «Logg inn».

Skriv inn verifiseringskoden som ble sendt til e-posten din.

Under Registrering av IP-adresse klikker du på Registrer IP-adressen min. Hvis det allerede står «registrert» ved siden av IP-adressen din, er det ikke nødvendig å velge dette alternativet igjen.

Klikk «Registrer IP-adressen min» ved siden av «Min IP-adresse».

Slå på Registrer IP-adressen min automatisk. Dette anbefales da det automatisk sporer endringer i IP-adressen din.

Slå på «Registrer IP-adressen min automatisk».

Hvis du har aktivert Registrer IP-adressen min automatisk, kan du holde IP-adressen oppdatert ved å bruke ExpressVPN-appen på enheten din eller logge på ExpressVPN-kontoen din av og til.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

2. Finn IP-adressen din for MediaStreamer

Gå til ExpressVPNs oppsettside. Hvis du blir bedt om det, skriv inn brukernavnet og passordet ditt for ExpressVPN og klikk på Logg inn.

Skriv inn brukernavnet og passordet ditt, og klikk «Logg inn».

Skriv inn verifiseringskoden som ble sendt til e-posten din.

Til høyre finner du MediaStreamer DNS-serverens IP-adresse.

Under "Configure MediaStreamer," you will find the IP addresses for MediaStreamer.

Hold dette nettleservinduet oppe. Du vil trenge denne informasjonen for oppsettet senere.