En proxy-server er et mellomledd mellom datamaskinen din og internett, ofte brukt til å skjule din virkelige plassering og la deg få tilgang til nettsteder som ellers ville ha vært blokkert. Alle proxyer tilbyr imidlertid ikke samme personvernbeskyttelse som et VPN. Når du bruker ExpressVPN, trenger du ikke å kjøre en proxy i tillegg.

Hvis du har problemer med å koble til internett, er det mulig du bruker en proxy-server.

Merk: Stegene nedenfor vil ikke hjelpe deg med å få tilgang til nettstrømmetjenester. Hvis du ikke kan få tilgang til en tjeneste fordi et VPN eller en proxy er oppdaget, vennligst kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

For instruksjoner om hvordan du deaktiverer proxy i Chrome, vennligst referer til delen som omhandler din datamasjon.

Jeg er på …

Windows
Mac

Deaktiver proxy for Chrome på Windows

1. Klikk på Chrome-menyen i nettleserens verktøylinje.
    Klikk på «Google Chrome-menyen».
  2. Velg Innstillinger.
    Klikk på «Innstillinger».
  3. Klikke på Avanserte.
    Klikk på «Avanserte».
  4. I System-delen, klikk på Åpne proxy-tjenerinnstillingene for datamaskinen. (For brukere av Windows 7 og Windows 8 eller 8.1, vil dette åpne Egenskaper for internett-vinduet.)
    Klikk på «Åpne proxy-tjenerinnstillingene for datamaskinen».
  5. Under Automatisk proxy-oppsett, sett Identifiser innstillinger automatisk Av.
    Sett «Oppdag innstillinger automatisk» til av.
  6. Under Manuelt proxy-oppsett, sett Bruk en proxy-server til Av.
    Sett «Bruk en proxy-server» til av.
  7. Klikk på Lagre.