Denne vejledning forklarer, hvor mange enheder der kan tilsluttes ExpressVPN samtidigt, og hvad man skal gøre, hvis du ser en advarsel “Connection Limit Reached“.

Hop til…

Hvor mange enheder kan jeg forbinde til VPN’en samtidigt?
Hvad hvis jeg har brug for at forbinde mere end 8 enheder?
Få mest muligt ud af dit ExpressVPN-abonnement

Hvor mange enheder kan jeg forbinde til VPN’en samtidigt?

Med ét ExpressVPN-abonnement kan du oprette forbindelse til VPN’en på op til otte forskellige enheder på samme tid, uanset platform (inklusive virtuelle maskiner). Du kan  installere ExpressVPN på et hvilket som helst antal enheder, men du kun forbinde otte enheder til VPN’en ad gangen.

Eksempler på mulige enhedskombinationer

Ét ExpressVPN-abonnement kan bruges på:

• otte computere, eller
  • fire iPhones, to iPads og to MacBooks, eller
  • tre computere, en Kindle Fire, tre iPhones og en router, eller
  • enhver anden lignende kombination, uanset enhedstype.

Hvis du har nået forbindelsesgrænsen og ønsker at forbinde en anden enhed, skal du afbryde en forbundet enhed. For at afbryde en enhed skal du klikke på On button..

Hvis du får en advarsel, som siger: “Connection Limit Reached”, men du kun har otte eller færre enheder tilsluttet, skal du kontakte ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Hvad hvis jeg har brug for at forbinde mere end otte enheder?

Hvis du vil bruge ExpressVPN med mere end otte enheder på samme tid kan du:

Use ExpressVPN on different devices simultaneously.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Få mest muligt ud af dit ExpressVPN abonnement

Få mest muligt ud af dit ExpressVPN abonnement ved at installere ExpressVPN’s apps på alle dine computere og enheder. Se instruktioner for:

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen