For at bruge vores apps og konfigurationer skal du først tilmelde dig en ExpressVPN-konto.

Denne vejledning viser dig, hvordan du downloader og installerer ExpressVPN-appen på din enhed. Det er gratis at downloade ExpressVPN, men du skal have et ExpressVPN-abonnement for at kunne bruge VPN-funktionerne.

Download- og installationsvejledningerne varierer for de forskellige enheder. Se det afsnit, der passer til din enhed, nedenfor.

Gå til…:

Download og installér ExpressVPN på Windows, Mac eller Linux

1. Log ind på din konto

Gå til ExpressVPN-kontokontrolpanelet. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive dine ExpressVPN-loginoplysninger og klikke på Log ind.

Indtast dine kontooplysninger, og klik derefter på "Log ind".

Angiv den bekræftelseskode, der sendes til din e-mail.

2. Download VPN-appen

Klik på knappen Download for at få ExpressVPN-appen til dit operativsystem.

Klik på "Download til Mac" på dit kontodashboard.

Hold dette browservindue åbent. Du skal bruge aktiveringskoden til opsætningen senere.

Klik på aktiveringskoden i boksen for at kopiere den til din udklipsholder.

3. Konfigurér VPN-appen

Se opsætningsvejledningen for:

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Download og installér ExpressVPN på Android

Følgende trin gælder for Android-mobilenheder og Android-baserede enheder såsom Chromebook.

1. Download VPN-appen

Søg efter ExpressVPN i Google Play Butik eller Galaxy Store. Tryk på Installér.

Vigtigt: Hvis du ikke kan tilgå Google Play Butik eller Galaxy Store på din Android-mobilenhed, skal du downloade APK’en direkte til den.

2. Konfigurér VPN-appen

Se opsætningsvejledningen til ExpressVPN til Android.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Download og installér ExpressVPN på iOS

1. Download VPN-appen

Søg efter ExpressVPN i App Store. Tryk på HENT.

Tryk på "HENT".

Vigtigt: Hvis du ikke kan se ExpressVPN i din App Store, skal du ændre din App Store-placering til en, hvor ExpressVPN er tilgængelig.

2. Konfigurér VPN-appen

Se opsætningsvejledningen til ExpressVPN til iOS.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Download og installér ExpressVPN på routere

Vigtigt: ExpressVPN til routere er kompatibel med særlige routere fra Asus, Linksys og Netgear.

Hvis du har en kompatibel routermodel, kan du lære, hvordan du downloader og installerer ExpressVPN på den.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Sådan logger du på ExpressVPN på enhver enhed

For at logge ind på ExpressVPN på disse enheder skal du bruge:

• Din e-mailadresse
  • Aktiveringskoden (til ExpressVPN-appen til Windows, Mac eller routere)

Hvis du har problemer med at aktivere ExpressVPN-appen, kan du bruge denne fejlfindingsvejledning.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen